heja notviken

igår var vi hos ogge till tre, stackarn skulle upp sju
och inte säger han nå!


jag och johanna vaknade upp idag vid tolv och åkte till arcus stranden och sola, senare kom josse och mallan dit :-) vi hoppade på hoppmattan och badade i vattnet, det var en rolig dag... utom smygmolnen som var över hela himlen...

strax är det samling, hur nervös är jag inte på en skala? haha
helt otroligt, första matchen sen år tillbaka
ja, lycka till emmelie.....


mormor skulle ha fyllt 61år idag...

ikväll har jag vart med johanna och oscar, eller rättare sagt jag är med dom just nu.
det har vart en lugn kväll, precis vad jag behöver.

imorgon blir det sola och bada på udden troligvis, ska även spela min första fotbollsmatch sen 2år tillbaka!! snacka om nervös jag är? .....


nu ska jag äta muffins, hej!

udden igår

 
 

soliga dagar

hanna: jag blir så glad när det är så vackert väder så att man har blivit brun
filip: håll käften...


mj


sol och bad

idag har vi vaknat upp tidigt...
vi åkte till arcus först och sedan till storstand, otroligt skönt!

föresten så har mitt hår börjat bli lite, bara lite bättre :-) hehe
ikväll så ska vi färga mackan och filles hår, och om vädret ser ut som det gör nu så kanske det blir en liten prommis senare ikväll. puss!



bus






morfar 65år!

igår var vi i nisses stuga
otroligt skönt att komma bort, även fast det var bara en kväll.

vi bastade och sprang ut i vattnet och doppade oss, gud vad skönt det var!! sen spelade vi tjejerna mot killarna i kubb. hehe, gissa vem som vann två omgångar i rad? ;-) sedan spelade vi även "prat-makarna". haha, det var då sjukt skoj där ute i stugan. kvällen slutade med jag har aldrig och sedan for jag och johanna hem till henne och sov för att jag skulle upp så tidigt.


idag så har jag kört till boden med familjen för att fira min morfar som fyller 65år idag! :-) så där har vi ätit mycket gott och umgåts. nu ska jag cykla till linda&hanna och får se vars kvällen tar oss, puss!


varmt

idag vaknade jag upp, kollade mig i spegeln... jag hade världens ångest att jag färgade håret igår. det är verkligen gult! har försökt gömma håret så gott det går idag när vi var och solade på udden och sedan när vi var och köpte kläder i stan. men jag gick in på gossip för att veta vad jag ska göra med håret så fick jag ett råd som jag ska testa strax, hoppas hoppas att det hjälper!

ikväll ska vi till nisses stuga och ha det trevligt :-)
see ya



parapapapapapapapapa

du

det är verkligen som en berg- och dalbana



har vart och grillat med familjen, var verkligen inte hungrig... kändes tungt för grillat är ju bäst! blonderade håret också, och det vill jag inte prata nå mer om. ska ta silvershampo strax och hoppas på att om några dagar blir det bättre, det ser verkligen hemskt ut.


imorgon blir det udden och senare på kvällen ska vi till nisses stuga,
det kommer bli bra

sunny day

helt crazy hur varmt det har vart idag
var med beccy och johanna på tjuvholmsundet först, men det kom myror dit vi låg så vi bytte ställe till lulviken, eller som mackis kallar det.. luldomsviken/lulsundsundet. haha. där var vi till halv tre kanske tills vi blev hungriga och gled in p kvantum och köpte korv! sen nyfikna som vi är var vi tvungna att kolla på när det brann... mjölkuddens kära max.


till middag ska vi till moster och grilla, yummie!
blir kanske att blondera håret också, hoppas hoppas

hello sun



asså HEJ SOMMAR!!!!

imorgon blir det som sagt hel dag på tjuvholmssundet. föresten så tog jag mitt första dopp ikväll, det var sjukt härligt vid arcus camping med linda och johanna :-)


kvantum

en
fem
en!
fem!

jaaaha, du menar fem kronor...


(kanske bara johanna som förstår men det var jävligt kul)

evening at arcus

hola
har vart på udden idag med johanna, var där till två för att sedan fara hem till joppa och äta lite lunch, sedan blev det mer solning på baksidan. gissa om jag är lite bränd just nu?
och brun ;-) hehe

på kvällen for vi och linda till arcus och jag fick mig mitt första dopp för iår! sen hoppade vi runt där omkring, kändes lite som ett litet barn som lekte hit och dit... just nu är jag hos gustav och bara tar det lungt, otroligt skönt. snart kommer joppa för att sedan åka till henne och mysa. imorgon blir det tjuvholmssundet med matsäck,  kommer bli great :-)

udden

satan så varmt det är ute, dax att ta på sig bikinin och cykla till udden. ska träffa johanna och fanny där :-) får väl se om man törs ta ett första dopp i det iskalla vattnet idag...

hehe, byee


kvällen

woah, det stod en ny tv i mitt rum idag. thanks! :-)

ikväll har jag varit med linda och hanna, vi for hem till dom efter vi vart på skogsvallen och bara tog det lungt. skönt, är så otroligt trött... ska strax gå och sova, se en film på ny tvn, hehe! imorgon ska jag och joppa till udden och sola. på kvällen hade vi tänkt åka till arcus och hoppa lite, vi får se :-)


godnatt

skogsvallen

det var sååå härligt idag på skogsvallen
tennis
solning
sen blev det mjukglass, mm




no one sleeps when i'm awake

jajaja
solen är lixom täckt av moln
orka

men det stoppar oss inte att spela tennis i alla fall. så vi åker väl och spelar vid ett-två, tror att det kommer bli många goda skratt under dagen, love it! :-) vi ska kanske även spela senare ikväll mot killarna och visa vem som är bäst, hehe!



02

linda sover gott i sängen, jag sitter uppe som en gammal nattuggla...
många funderingar just nu i huvudet, vill bara bli trött nu och sova, orkar inte lägga mig ner och stirra i taket och tusen tankar åker runt i huvudet på en. nä jag vill bli trött så jag somnar direkt, utan några tankar.
ja, det skulle vart skönt.

imorgon ska det tydligen bli lite regn under dagen, men det stoppar inte oss att sola lite och spela tennis under dagen, kan även bli på kvällen om det fortfarande är fint väder! ska även lira lite basket imorgon, yeeah första gången på mer än2månader? lycka till!

frågor

?

det kommer bli bra
jag vet
hoppas
undrar


?


kan vi verkligen åka skidor?


min måndag

idag har varit en bra dag, sol och värme.
dagen började med att jag cyklade till udden och träffade tjejerna, senare drog vi in till stan och bara kollade runt, (ja jag försöker vara sparsam). har även tränat fotboll, tuungt... fast imorgon blir det basket som gäller. ikväll har vi sett på film och käkat massa gott, är så äckligt mätt just nu så jag ska bara lägga mig i lindas säng och dö...

vi ska sola och spela tennis imorgon på dagen, hur great är inte det? ;-)


jo,
pappa lagade mitt punka igår på cykeln
eller... det var inte bara ett utan 7st små hål i mitt däck
haha


tatueringar

just nu håller jag på att kolla in tatueringar, snart är det ju min tur! ;-)


söndag

pratade med johanna tidigare idag, skönt att hon är hemma nu. har även vart med tjejerna och det slutade på tivolit med min moster, kusinerna och min bror. sedan cyklade jag till pappa som bor ca 2min där ifrån.

har nyss käkat och tänkte vila, har så sjukt ont i bröstbenet där jag hade en fraktur för nått årsedan, råkade göra en klantig grej igår så jag vet inte om det har blivit nå där igen... så nu ska jag vila och se om det blir bättre


ska även övningsköra senare ikväll, om det blir bra väder imorgon är det udden som gäller.

saw 5

nu slutas kvällen med josse och beccy och saw 5
godnatt


.......

du kan dra

igår var det mycket trevligt hos malino med girlsen på kvällen, senare började det även droppa in killar. när det var dax att åka hemåt cyklade jag och linda med mackis och nån till på pakethållaren. väl hemma så tog vi några mackor och fick oss ett gott skratt när vi upptäckte att en stol hade gått sönder reält... tänk er två övertrötta tjejer stå och skratta åt en stol i minst 10minuter......hahaha

  


känner mig så otroligt sviken
dra

dåligt...väder

jag skiter i om det kommer bli kallt ikväll, jag ska ändå ha min ny köpta kjol... haha. ikväll ska vi grilla hos malino med tjejerna, ska försöka göra en "blomsterkrans" fast kommer nog inte bli så bra (fint) men det kan vara värt ett försök? ska strax till kvantum med josse för att inhandla lite mat och gott :-)


ska ringa linda nu
(så se till att svara)
;-)

herra

midsommar

igår sprang jag över till josse vid tolv, satte på en film... såg kanske minst 5min sen slocknade jag
typiskt

vaknade nyss här och tittar ut genom fönstret, verkligen inte bra väder och det är midsommar!
var är solen??

grattis mamma

det är över!!
wieeeeeeee

men världens bästa mamma fyller 38år idag! så snart kommer släkten hit för att äta gott gott, ikväll blir det troligtvis att se fotboll åså, har ju sommarlov på riktigt nu! bara att vädret ska bli bra... då blir det perfekt ;-)

gul och svart!

parad idag, gick väl bra tillslut. gott med glass, bulla och saft ;-) hehe
heja nik!



imorgon är det sista dagen också, då blir det även årliga vattenkriget... hehe, när jag kommer hem blir det att duscha snabbt för att sedan kommer släkten hit för att äta gott och fira min mamma som fyller 38år! ikväll ska jag troligen se fotboll, så sofia hör av dig när du ser detta!

nu
top model
peace

jag är död efter bara två dagar

kom precis hem från fotbollsskolan, är helt död... tänkte träna fotboll ikväll men det skiter jag i. är som sagt för sliten/trött och knäna mår inte så bra från igår. gustav ska strax hämta upp mig, ikväll blir det att sova tidigt så jag orkar gå paraden imorgon...



nu
the tyra banks show

2årsedan, nu är det dax

jag var trött imorse, är ännu tröttare just nu efter en hel dag med ungarna, men en dag avklarad och tre kvar! på en timma ska jag iväg och träna fotboll första gången på 2år, hoppas att det kommer gå bra, haha!

ska ta mig något att äta och se lite top model
pyss

fotbollsskola imorgon

jobb jobb och jobb, imorgon börjar fotbollsskolan... f98-01 är vi fyra ledare till, men ungarna är bara åtta stycken. hehe, hoppas att det kommer bli roliga dagar framöver. tyvärr så är inte vädret på topp men det kommer great ändå :-)


lördagsfiske!

halloj
igår vaknade jag upp med tre blondiner, haha. senare for jag och johanna till stan, joppa köpte några grejer men senare tog hon påsig att köpa nå i fiket bara för att vi skulle få sitta ner... sen for jag, johanna och oscar till joppa för att äta lite av studentfikat som blev kvar! hehe

efter allt fika tog vi en powernap för att sedan åka och hämta markus och sedan fara och fiska! mackis försökte även lära mig att ta i fisken men det gick inte så bra, jag vågade i alla fall peta på den! haha

kvällen slutade hos linda och hanna med tjejerna, mycket gott och film :-)


idag vaknade jag upp för en kvart sen hos linda och hanna... ska strax göra oss klara och sedan åka till tunavallen för att prata/göra saker inför imorgon då fotbollsskolan börjar!

vad sa du, en rullstol?

storsand igår, jao
påvägen hem träffade jag mackis så skjutsade han till mjölkudden på cykeln, eller ja vi turades om.. sedan lämnade vi cyklen och började gå in till stan. påvägen så fann vi en... en rullstol! så där gick vi över banken och in i stan med en rullstol! hahaha
"det här trodde du aldrig när du vaknade upp idag!"


idag har jag vart och kollat på när studenterna ha sprungit ut! nästa år då är det vi, då jävlar! :-) senare for vi till johanna och åt mat och fikade tillsammans med hennes släkt, otroligt gott! for även förbi gustav och hälsade på en snabbis :-) just nu inväntar jag erica och sedan ska jag ringa mina tjejor. byeeeeeeeeeeeebye

torsdag

storsand nästa!

sommarlov!

var ganska trött imorse, men kan kom mig upp... trodde jag hade all tid i världen fast det slutade med att jag sprang till bussen. ganska onödigt ändå att fara dit, sjöng lite grann och sedan inget mer. efter så pratade jag med maria om sommarträning osv...

ikväll så blir det att fara med klassen till storsand och ha det mysigt :-)
vi ses!

lite kväll

har nyss sett 'allt flyter' med mamma.. ha ha..

alla var så himla fina på balen!! fast det var lite för mycket folk runt omkring allt och alla så visste knappt vars man var. efter balen gick vi ner till norra och tog det lungt och bara prata på, mys! imorgon är det avslutning kl 10, hoppas att jag orkar upp
hehe

blue


today

igår så sa vi hejdå till alla treor på bg, gud var tråkigt det var :-( vaknade vid halv 11 imorse, duschade och åkte därefter till mamma. nu sitter jag här och tar det easy. ska in till stan strax till linda och hanna, senare ikväll blir det att kolla på balen! :-)

thailand

för exakt ett årsen var jag i värmen
jag var i thailand
fan vad underbart det var!

  
  
  
  

min dag kort

jullan har kommit hem nu
fan vad great

ska ta och springa till bussen nu
snabb lektion med bahlenberg
köpa skor
senare ikväll är det bgavslutning
sen åker jag till min far


puss

no one sleeps when am awake

hanna var så otroligt fin på balen idag! :-)

senare for vi och tittade på fotboll tills det blev för kallt, kom hem och såg på finalen av project runway. har även hämtat upp min mor i sbyn efter jobbet. fick mitt brev om fotbollsskolan! så nästa vecka kommer det bli hela veckan på tunavallen med massa kids runt om kring sig hehe.


hittade idag ett par svinsnygga skor idag!!
måste ha.......
(kanske blir mina på onsdag om jag har tur!)

näst sista lektionen

var på en lektion i en kvart, sen slutade jag. imorgon kommer det väl vara samma... fast sen är det sommarlov!! ;-) vi har även bg avslutning på kvällen. kommer sakna alla 3or!! blööö :-(

nu ska jag, sofia och linda fixa till hanna inför balen ikväll, hon kommer bli så fin!
byeebye


och här har vi gårdagens 18åring!
(riktigt snygg!)


mabbe - sweet 18! 7 juni!

emmelie säger:
 varför är jag inte förvånad!
Berglund säger:
 men så loggade jag in på facebook så hade nån skrivit grattis
 ja ba: juste fan!
emmelie säger:
 det är bara du som kan glömma bort sin egna födelsedag!!

föresten...

the sounds har ett nytt album!!


akut till vårdcentralen

hallo, igår var jag så sjukt trött så jag for hem efter mallan och slog på en film och slocknade direkt. johanna ringde även vid ett och kommer knappt ihåg vad vi pratade om... haha

vaknde nu vid halv ett, söndag... ska se håkan idag på tv på söndagsparty! wiiee, ska ner i tvättstugan nu och vika en massa grejer och sedan ska jag ta cykeln till vårdcentralen i stan för att vara med erica där, gumman mår inge bra :-( vi får hoppas att det inte är nå allvarligt! men nu måste jag skynda mig, puss!

trevlig fredag

halloj
igår var det trevligt hos fredrik med massor av vänner som var där. sedan kom mackis, oscar och ludde och hämtade upp mig där, vi for till ludde och stoppa på oss varma kläder för att sedan åka till udden där vi gjorde upp en eld, mys :-)
sedan åkte vi bara runt i bilen tills klockan sa till, somnade hos mackis vid fem... haha, vi låg även kvar i sängen på morgonen till två - tre haha, trötta människor!

hann tyvärr inte käka plättar där, hade vart jävligt gott, men var tvungen att skynda mig till linda och hanna för att åka till fotbollsmatchen, såg första halvlek tills det började ÖSA ner.... for hem och duscha istället. nu har vi vart på willys för att köpa carbonara som vi håller på att laga nu hos mallan. senare blir det att se sverige!



g-r-e-a-t

unstoppable

sitter nu hos gustav och känner en otroligt underbar känsla av att all min skola är över nu!! gjorde sista provet för ca en timma sen fyfan vad great :-) ska hem och duscha strax, käka och sedan se lite fotboll innan vi beger oss till fredrik och linnéa.


when i say jump
you
jump jump


torsdag kväll med tjejerna

hehehe, hur skönt var det inte att slippa stressa till skolan idag? vaknade upp fixade mig och somnade om till 8 gå vi gick till skolan, lovely! sen har jag gjort alla mina prov klar nu!! har bara engelska lyssna kvar...greaaat. ikväll ska tjejerna till johanna och vi ska basta och spela kubb :-)


sommar bild från 07

tillbaka efter 2år?

dax att kolla om man kan fortfarande spela fotboll....
later!


snart är allt över!

nu var idrottsfysologin avklarad, i alla fall provet... hoppas att dert gick vägen. annars har jag prov imorgon i idrottspsykologi och nåndag framöver natp i eng + några läxor, haha. sen är allt klart!!!

tänkte göra klart läxorna strax och sedan är det bara att njuta av att skolan är snart slut :-)
imorgon kan det bli träning för min del, frågan är om jag är rikigt frisk än.





blö blö blå?

kraslig igen, så typiskt... så det blir ingen träning idag
måste även plugga till provet imorgon, blö!

mamma har köpt två tröjor till mig idag, (araya det var dom jag testade!)
och nu tänkte jag ta nå litet att äta och vila ett tag innan jag börjar med pluggandet, ikväll är det även dhw.

nu
top model

ledig måndag

har gått en mil idag
en jävla mil
har även krattat med bg
jaja nu ska jag i alla fall inte kratta nå mer iår
tack


har 3prov i veckan och en bokgrej, sen är det sommarlov för min del. men det är tungt, orkar inte ta ut det iförskott...jävla skola...två veckor kvar och allt! tänkte ta mig en macka och fortsätta se project runway

smile
or
not


tungt

ormbergsmilen......yippie!

RSS 2.0