jobb

hopphopp, bussen går på 10min.... jag och mallan ska iväg och servera och tjäna money ;> yeah!


image128

så som jag gjorde

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström


you will never grow old

Listen to the songs and learn to sing along,
on the radio, radio

image127

man ska sluta göra misstag pågrund av andra

grattis julia 17år idag!

Dagen börjar med att beccy väcker mig och vi käkar god frulle, möter natta utanför sig och åker buss in till staden. Jag köpte som upp alla mina pengar igår typ... så jag hade inte råd till något. Men till helgen tjänar man money så det är lungt;>

Plannja idag.... som vann, men sjukt tråkig match. Men julia sa något sjukt roligt.. efter plannja pride hade dansat slog dom på "Dj Aligator - The Whistle Song" så lägger julia upp kommentaren efter låten slutat spelas... 'när jag hör låten tänkter jag på titanic! ni vet.... när hon blåser där i visselpipan när hon ligger i vattnet!' HAHAHA


Just nu är jag bara arg/less så jag vet inte om jag orkar hitta på något ikväll..
(vad händer med allt?)


Den är försörd!! 
- den är blå...

fanns det en plats i hennes värld

aoo, kom hem för ett tagsen från min moster, fick ett par skor av henne igår som jag hade glömt så jag hämtade det då :)

Sen vaknade jag idag av sarrobarro och hoppade på en buss en halvtimma senare! Snabb var jag idag ;> Jag inhandlade ett skärp, ett linne, en hood, och två tröjor typ:p vi åt lunch med saras mormor och morfar, sjukt gulliga :)

Ikväll ska jag typ se lite av beccys träning och sen dra till henne och fårse vad man hittar på, just nu känner jag mig sjukt trött och hängig... blä, men ska he på lite håkan så blir man säkert pigg igen!

jag kommer inte höra av mig och jag kommer inte ta skulden

håkan

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig image125
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.


you never were, and you never will be

igår hoppade jag på bussen halv åtta in till stan och till hemmakväll med sarrobarro :) vi hyrde step up och take the lead och for till gstad och mumsade i oss chips.

sista bussen hade gått så jag sov hos sara :) vaknade av min mamma, typ halv 10? tack... verkligen :p heha. fick skjuts hem av saras morfar och mormor, så nu är jag hemma och ska ta tag i att platta mitt hår som står åt alla håll.... sen ska jag ringa mallan och hoppas att hon ej har somnat om, men det skulle itne vara något nytt.


So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better


SCANIA CUP

home sweet home.... knappast.

Hemma igen, det var så skönt att komma bort från lilla luleå ett tag, men det varade dock inte så länge.
Scania är över iallafall, domarna kan man inte säga mer än att man har aldrig sett något så dåliga domare i hela mitt liv. Vi slutade 5a, sjukt bra att vi tog ikapp och vann från 21p underläge i slutet. Killarna hamnade på en sjätte plats.

Men under cupen så har filip och edin hunnit klippa sig, (edin klippte fille och sen tvärtom) jaa, man fick ett gott skratt:) Sen var det min tur igår, då jag kände att min lugg var för lång, så manu vågade inte ta saxen och klippa mig så joppa fick turen, julia övertalade mig att klippa lugg, wow. men joppa gjorde sitt jobb, thanks :)

Måste bara berätta på arlanda när vi kom dit från luleå... så gick jag och julia till pressbyr. och skulle köpa tugg osv. så var det en tjej som stod där och man fick smaka smoothies som hon hade radet upp. Jag och julia tvekade inte och gick rakt fram till henne och funderade vilken som såg godast ut, jag hann smaka före julia "mm" (ironi) sen gick jag en liten bit därifrån, sen julia står kvar där och smakar "MEN UUUH, VAD ÄCKLIG..... oj ursäkta" hahaha

whenever you call

försöker packa, men kommer ingen vart.

aoo, mamma kommer hem snart då går det fort med väskan och allt det där:p.. top model börjar snart, YES.
jag har iaf hunnit med att duscha och stoppat på skön musik, härligt.

Idag har jag inhandlat ett par nya skor, mörkblåa lacoste, ida köpte också ett par nya skor och mjukisar. sen for vi till historan... sjukt boring, alla sov? Imorgon bär det av till södertälje och scania cup, flyget går 06.45... aja, ska ta och he på tv och sitta där och glo på tv3 ;>  PUSS

 






schnygg-björn!


feel the music

huuuh, igår somnade jag efter ca 5min med boken i händerna... japp, sånt är livet. Så jag har pluggat nu på morgonen men min hjärna vill tyvärr inte få in något!

idag så är det träning och sen hem och packa, tälje imorgon! :) jeeeee´

image123
scania med vråken

säg det och få det gjort

huhuhu, känner mig inte glad nå mer.... måste plugga som faen till nk provet imorgon. Kan emmelie något? svar nej.

Iallafall är jag nöjd över att jag kom på 'leken' vi körde i mellis idag, jippie! Och sen rullade dagen bara på, hade bara nk sen slutade vi, (jag hatar verkligen nk) träning halv 4, både linda och sofia stukade foten idag, gahh.

aaaoo, lirade lla liga typ nyss mot avan, vinst, 76-11. Imorgon = ingen morgonträning = dirr prov på morgonen, yes? NÄHE. orka förstöra sista dan innan lovet med ett prov. som sagt, jag är galet less:) .... menmen, ska nog börja pluggao nu, SUCK.

we were right

imorgon är det lla liga, har ingen aning vem vi möter? haha...
vi fick nyss veta scania laget, scania next, GO BG.

jag är sjukt trött, lyssnar på håkan hellström också....mm, yeah
för en lång lång tid

image118


björn


you are my heaven

gahh, vaknade med världens ångest, kan nada till nk redovisningen imorgon.. haha, så jag kunde inte somna om och klockan stod på halv 10.

Tog en morgon dusch och for in till stan. calle och erik övertalade mig att se hockey, tråkigt, oh ja. Sen missade man såklart bussjäveln, fast det är dock inte nå ovanligt för emmelie. Jag kom precis hem (strax 1tim efter) och känner att min mage är hungrig så jag ska kolla om vi har nå gott att ge min mage. Ikväll är det väl plugg som gäller, sen kolla på nån film? Ska nog ta och ringa till mallan nu, peace

image116

sommar, kom nu

like a hero

kom nyss hem från erik.b, har vart där och sett melodifestivalen med en massa trevligt folk.
Jag och calle stod och bakade blåbärspaj medans dom andra såg på tvn, eller jag gjorde typ allt jobb med degen, när det kom till blåbären kom calle med en kommentar 'vi tar typ inga blåbär va? det är det vita som är godast' jag typ whaaat! haha, men blåbär blev det ....i stora lass ;>

div1 tjejerna förlorade med 11pinnar idag och killarna vann med 2! SJUKT nervöst det var :)

a change in the weather

jag klev av bussen igår från plannja, precis efter klockan nio = panik, top model.... Så jag fick sätta fart och springa, mamma ser mig vid gården och öppnar fönstret 'jag stoppade nyss på 3an i rummet, fortsätt spring du'.

Spela match idag mot gladan, sista seriematchen och seger blev det 85-46, efter matchen kom julia med en bra kommentar till micke, HAHA :) Vi for och såg steelers-bg, steelers vann dock.


Just nu har jag rättat klart svenskan och skickat in den, längtar inte till mån-ons nästa vecka = prov osv.. gahh, men sen är det ju scania på tors, :)

mormor, rip 4år today.

let it burn

ser på top model 6, repris från lång tid tillbaka, men sprolla top model är super!


jag och erica tänkte klippa oss idag, eller hon gör det typ nu. men jag orkade inte gå omkring länge med min väska för att hitta nån frisör som var ledig.
Kanske hittar mig en innan veckans slut.
Duschen snart och käka, sen blire kanske och hälsa på gustav innan plannja om jag hinner, annars är det plannjaoch sen hem se top model 9 och läsa in samhälls, typ muntligt prov imorgon fick jag veta idag, YES.

match imorgon mot gladan, på björx, sista seriematchen, go bg!


never been so foolish

huuh, igår for jag till mallan och vi bastade, jävligt skönt, sen somnade vi halv 12? det är stort faktiskt... (nöjdtjej)

Tog bussen hem, för jag orkade verkligen inte gå. Så halv 10 var jag på bussen:p Ska ta bussen in till pontus 11 typ, som sagt volleybollen spelas där. När det tagit sitt slut är det att gå till hälsans och kolla på intagningarna och sen har vi träning klockan fyra!:) Fårse om jag kan vara med, hoppas verkligen. Har inte spelat basket på sjukt länge, känns en jävla evighet :p

Sitter och nöter lite lasse nu, hehe, ska ta och kolla upp bussen och hoppa in i duschen snabbt.. puss

moto boy - beat heart

history, history repeats itself, and it seems like this, I just never learn

your mistake was giving me your heart to break and still I miss you so,

I just can't let you go, I hold you not to blame, I might as well give in

 

I have been terrified of changes, cause I've built my life around you then

I suppose all good things are born to die and still I miss you so, I just

can't let you go, I hold you not to blame, I might as well give in

 


du hade tid

sovmorgon idag, härligt! Tog bussen halv 11, slutade 20 över 4, seg dag ;o
Sprang typ till hälsans för att se intagningarna.... fast for typ efter 45min, min moster hämtade mig och vi åkte till hm på storheden och jag hittade mig en ljusblå skjorta och en tunika:)

Imorgon är det volleyboll som gäller, eller titta på. Får tyvärr inte vara med pga inflammtionen, men mina lagkamrater tycker nog inte att det är ett 'tyvärr' hahah, jag är kanske inte världens bästa på volleyboll rättare sagt.


Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner

Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den

Vem som helst kan avge tomma löften,

och göra hål där de lovar och svär

Det är lätt att vara tyst, och svårare att säga som det är


wrong turn

bg är vidare i sm :) yey!

Var och såg killmatchen idag, dom vann med 3pinnar. Hörde att tjejerna förlorade idag, men vidare ändå.. efter matchen drog jag och åsa till bergnäset och såg halva matchen brooklyn-gladan, vi vart hungriga så vi feta oss på max:p
Hoppar på bussen sen till björx och ser film hos crille, tar bussen hem till mjölkan, crille också. Han drar till lilla mallan och sover där:p aaooo, det var min dag det. Juste pratade också med emil idag, han är i italien... feting tjillet hade dom då. aja peace

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard

i have move on

eyaoo, kom nyss hem från sarronorro ;) trevligt! vi såg mldfvl... de sög, verkligen.
BjörnG var inte ens med :(
Vi gick och köpte glass sen, mmm ;> tog sista bussen hem så nu är jag här.

SM har bgkillnarna vunnit alla sina, och dom har match imorgon, tjejerna har förlorat en och vunnit två, match imorgon också... good luck!

 

i would name it rock'n'roll

yesyesyes, no febeous today!


image114 
jag sofia vinter-07

you know, you promised

eyjo, tvn är min gud under dagarna... slappar bara och lyssnar på musik, otroligt skönt.

tog en 1,5 timmes dusch idag, tror fan jag somnade där ett tag.
vid fyra kom min bror hem... fattar inte varför han blir jobbigare när man är sjuk? Men det kan ro för att jag säger saker åt han, tex att han ska hämta ett glas vatten till mig (då blir han förbannad) men tillslut kommer han på en lösning "om jag ger dig ett glas vatten, så ger du mig 'den där'" (ett stort jävla fartyg som kostar över 1000kr) men smarta jag säger som alltid, såklart du får den imorgon.... glatt kommer han med mitt vatten och dagen efter inser han hur lurad han blev. Men det är bra att han går på det... varje gång :>

Skratta åt det, för då kanske jag kommer över det

one thing

work like don't need money 
love like you've never been hurt
dance like no one's looking

wrong idea

heyhey, mår inte så bra kan man lätt säga... ont, mår illa, snurrig och allt sådant.
min moster och mina kusin kom och hälsade på idag och kollade på tv, käka mat... vi försökte hitta kläder till mig att ha på dopet, men jag ville inte ha nå av det jag har, så jag vart förbannad och måste köpa nya kläder, gah.
 efter ett tag kom ida och tittade till mig :) trevligt! mallan skulle också komma förbi senare om jag inte har missuppfattat allt, naww, sen ikväll är dagen höjdpunkt.... top model!!  nu ska jag ta och dega mig framför tvn, det finns inte så mycket att göra när man är sjuk..

    I know, I know that things never change
                           When I look into your eyes

sure, you had your reasons

Mario - Crying Out For Me    
                          ..lyssna bara


hate hate hate

så jävla rolig dag, ???

Började med att jag nästan inte sov något inatt... så vaknade förbannat trött, bussen var sen. som tur är fick man skjuts av micke till hälsans, inte träna.. nejnej efter träningen går jag till moster och hinner käka cake i 10 min, sen blire vårdcentralen, så för 20 min sen får jag reda på att jag ej frår träna basket på 10dagar??!! och får käka penicillin.......mm,  vad fsm ihelgen, glöm tanken.

så det blir väll att vara hemma och se killarna spela och vara på min kusins dop, lockande.... nja

now its just memories

vaknade en halvtimma innan bussen gick... var trött kan man säga, hehe. så träning kl11, tränade till ett och sen var det bara att snabba sig hem och käka och duscha. skulle till tandläkaren, men nähe, ringer dom och avbokar tiden igen? haha.. surt, men ändå skönt.


jag bläddrade lite på kanalerna och kom till en film som började precis... '7miljonärer' eller vad den hette, jag och mamma satt och såg hela filmen, sjukt ful den var... haha! ....måste hinna skriva min novell på datan och skicka iväg den så det är klart också.. sjukt mycket grejer jag ska göra.. engelska prov på ons, kul? NÄHE, sen nk labb. BLÄ, men träning imorgon och sen på kvällen är det min kusin ebba som fyller 4år:)

you talk about happiness, but you dont know what it is.

Well, there's a million other

har tränat idag, först basket och sedan gym.. for dit vid två och kom hem efter 18, nu sitter jag här och ser på singingbee och är sjukt trött :/ vet inte varför, blä, men snart börjar det en film kl 21 "view from the top"... ska nog ta och se den faktiskt :) igår så var man med ida, glömde skriva det igår, man blir så glad av den tjejen :)

imorgon ska man träna och sedan får man se vad som händer?... shoppa? känns som man inte har shoppat på ett år.. aaja, får se imorgon iaf, nu börjar det på tvn, PUSS


Second chances they don't ever matter, people never change

first day of my life

eyeyey, mamma och alla dom är på ikea nu :) köpa lite ´nya saker till rummet mitt gör dom också, hehe, najjjs... idag får man se vad som händer, måste nog ta en eller två titt i engelska boken tyvärr, inte så lockande precis.

om ni vill veta mer om riksgränsen och så kan ni kika in i emanuels blogg, peace!

I've changed my mind
I take it back
Erase and rewind
'Cause I've been changing my mind
Erase and rewind
'Cause I've been changing my mind

when nothing else matters

tjao, hemma från riksagränsen nu... skönt, fast därborta vare sjukt skoj:) åkte 2 dagar, har fett med blåmärken och bulor lite här och var.

Idag har jag vart på stan ett tag och sen hoppade jag på bussen till björx och såg ida och saras match.. efter det for jag och ida till lukas och käka och såg mldfvl där och senare kom gurra och vi tjillln :p sen tog jag och gustav och tog en promenix hem. Nu sitter jag här och har ångest med engelska provet som vi har på onsdag... skulle ha börjat plugga tidigare känner jag, men imorgon måste jag nog ta tag i det, fast är inte på humör för det.


tänk om man bara kunde radera något från sitt huvud, då skulle allt bli bättre

RSS 2.0