se yaa!

riksgränsen, 25-29!

PUSS


scream, everybodys feeling right

kom precis hem från hälsans, har sett 3 bg matcher.. div2 killarna vann, div1 (girls/boys) båda förlorade.

Sitter och tänker på om jag har forget something till min braiga packning ;).. och lyssnar på sjukt gammal musik, sjukt najs, ska ta och käka snart... börjar känna mig lite hungrig, fast tacopaj är inte lockande idag:p ska checka om vi har nå annat smarrigt!  Ikväll tänkte jag se en film med min mor och bara ta det lungt och somna tidigt, skönt det skulle vara.

There's nothing else to lose, there's nothing else to find
There's nothing in the world that can change my mind
There is nothing else
There is nothing else
There is nothing else




its a good felling

eyy,  handlingen på willys blev good. har maten klar nu, fast det sista ska vi köpa där (typ smör? osv.. hehe).
Efter det drog vi och såg steelers, dom förlorade.. sen tog jag och mallan bussen hem till mig åh käka tacos! 2min efter vi klev in hemma hos mig kom ida 'pling' halllå? hörde ni inte när jag ropade? ni tittade tom bak "nääähe vi tittade på nån ful bil" haha. typ 20 min efter det kom crillll.  Mallan och crille stannade hemma hos mig medans jag och ida köpte mobil kort till mig, nu har jag pengar på mobilen äntligen.
Ao, sen tjillade vi bara hos mallan ett tag, tills jag for hem och packade, snart är allt packat och klart ;) 

ska jag upp tidigt, sitta i sek på div 2matchen och sedan se div1. aoao, och.....

...grattis mattias larsson 18år!


the sounds

vaknade precis, mamma slog på datan åt mig så den var igång när man vakna:)... haha, okej hon gjorde det för att se ett klipp på youtube, HAHA. Men det är faktiskt sjukt roligt :p

Jag ska snart börja göra mig klar för idag, ska och handla mat till rg med everyone, och jag och mallan kommer väl gå på stan också, hehe. På kvälla får man se vad som hittas på. mennn, jag har dock börjat nöta the sounds igen, dom är gooood!

Well now I am tired and now I am bored, well I'm so bored

its not a question or an answer

hehehej, haft provet idag som sagt... och det gick typ bra! fast varje gång jag säger så blire inte det samma som jag tror:p träning idag, yeah, fett skönt hade inte alls ont i knäna:) eftere så fort in i duschen och sedan käka på TA.. plannja vann idag, najs.

Nu är det iallafall sportlov, så SKÖNT.
Imorgon ska vi handla mat till rg, och så, kanske fara till polis st. och skjuta :) men får se hur det blir med det, det känns som jag måste börja packa lite smått imorgon också, hehe.

På söndag ska man sitta sek på div2 match (tidigt, gäsp). aoao, ciao biatches

Too many things are missing, there's a tear in my eye
It's not a question or an answer, but it will change your mind

things will never change

säger bara blä.

Jag försöker få in allt i huvudet, men nej.
Aja, måste ta nya tag och försöka på nytt, jäkla prov.

Idag hade vi tråkig dag, som vanligt typ, men jag har iallafall skrivit klart min novell nu, skönt! På träningen var verkligen mina knän cp, dom var döda rättare sagt. Så jag gick upp och cyklade i kanske 30min... men det hjälpte knappt. Så jag och mallan gick upp i gymmet, hehe. Jag hoppas att knäna mår bättre imorgon.

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime

and im fighting this feeling

palla med prov på en jävla fredag... och precis innan lovet! blir galen.. plus att jag ska till tandläkaren imorgon och har ingen aning vars det är.


jag upd om jag ids senare. nu är jag så less:p

ofc!

image109

forever, we can make it better

mohaha, kom nyss hem efter lite nytt köp.
äntligen hittade man täckbyxor! sen en ny mössa och vantar, thanks mami :)

Vet inte om jag orkar fara till max där gustav och malin är, skulle dit och plugga? fattar inte hur människan tänker när man ska plugga på max:p hahaa, får se hur det blir med det, ska iaf käka snart. Sen blire slingning av håret, tack tack och åter tack, det behövs verkligen. nä, ska ta och ringa gustav... peace

till en ängel

hehehe, kom nyss hem från sjukgymn.. det gick brabra! ska precis åka åh kolla efter täckisarrrrr.. hoppas att jag hittar några nu, annars blir jag galen. Mamma har iallafall varit och köpt nytt smink åt mig, wie, och sen ska hon slinga mitt hår ikväll :)

måste dra en runda om historian sen, längtar inte till den tiden dock.. aja, nu tjatar dom på mig att jag är seg, CIAO!


cuz' they call it, we call it, you call it, i call it love


forever, the best all ever

eyeyey, kom precis ut ur duschen... och väntar på att maten ska värmas:p hehe.
Idag hade vi som sagt bara nk, jag och julia var inte så bra typ(?) skulle värma nå jävla vatten.. aja, läxa till imorgon, orkar inte göra den för plugga på historian är mer viktigt, + att det är en annan lärare som gav den, orka det asså! föresten vet någon vad läxan är?, haha..

naeeh, ska nog tjilla vidare... är ganska trött, tidig kväll kanske?

enjoy!



bara för att låten fastnar

One in a million

kom nyss hem från lite bilkörning ;) hehe, har också vart på storheden och kollat efter täckisar.... klart så hittar man inga! iaf inte som man vill ha, så jävla typiskt.. mamma: "klaart du kan ha dom här! du kommer vara använda dom en gång" ...tss, yeah right. AJA, min kära mamma gör mitt önskemål... höjdpunkten för kvällen asså... blåbärspaj!!
just, arry har skaffat en ny blogg, take a look - yohannaaraya.blogspot.com



What was that line in that one movie?
When he looked at her like it would last forever

I don't ask, for much these days

kom hem efter en rolig morgon fast seg dag...
På morgonen var det fys/brottning med hockey också, hehe, det var faktiskt skoj! något som julia måste också få testa ;> Sen vare tråk nk... matten var ändå tjill (förutom att man tjata på han så vi inte fick gå tidigare till slut) sen svenska, helt onödigt, vi gjorde ingenting! gahh

juust nu sitter jag och käkar nån macka och väntar på att mamma och jari ska bli klara, ska åh köpa nya täckisar till riksgränsen, yey, ska sen köra lite bil:) det blir najs ikväll blir det en genom gång på historian...men det är bara om jag orkar. Imorgon är det iallafall skön sovmorgon och en lektion (cp nk) sen ska vi typ kolla hjärtat, PEACE

ville bara säga om julias tabbar idag (och en i fredags) jag börjar väl med den i fre.. mäki visar lite grejs på tavlan om revolutionerna, julia sitter brevid mig och jag tittar på henne och sen på mäki. 5sek senare hör jag något tittar jag på julia sitter hon typ på golvet "oops" så har hon ramlat av stolen!!! HAHA sen kom gapskrattet typ.

Idag.. vi skulle lämna in novellen på söndag fast alla envisade så vi skulle lämna in den på tisdag "jahapp, då skickar alla in den på tidsag senast 23.59!" så kommer julia med en kommentar....mäh, varför just 23.59?? (haha okej, det var sjukt fult just då:p)
Sen när vi skulle käka mellis kommer glatt upp för trappen till 4ans vån, så stannar vi och snackar med joppa så när just ska ta ett trappsteg till så missar hon det och ramlar, HAHA, hon gjorde illa sig i sitt face iaf, hur lyckas man?:))

stop to show, but no, wait

hehe.. med ont lite överallt så vann vi matchen med 117-27 ;) yey! efter matchen for jag hem och bara tjillar (som nu) och duschade i typ 45 min, feels good!

imorgon ska man till vårdcentralen, venne om jag ids... får väl komma om jag tar en ny tid:) hehe. morgon träningen sägs det vara boxning :o fyyyck.. det är skoj men typ jobbigt ;) + att man skrattar ganska mycket... fårse hur det blir, hehe. sen äre dock ny vecka, fast bara den veckan kvar sen är det SPORTLOV! najs eller vad? = rikgränsen :) jaaooo!

Dream Catch Me

eeyey, vaknade typ nyss.. min bror kom in, haha, less blev jag men skulle ändå upp typ då :)
match snart mot skå, hehe, bara att börja tagga!...  Efter matchen blir det äl bara att fara hem och kolla igenom nkn så jag kan den som bäst till imorgon. sedan måste jag börja plugga på historian någon dag framöver, kan knappt något... jäkla revolutioner.

igår gick jag och mallan på prommis nere vi stranden, väl när vi skulle gå ner för backen ner dit så gled vi långt, men båda ralade samtidigt och gled ännu längre, hahaha, fyfan vad i skratta+ att en gubbe såg allt detta och tog värsta genvägen för att inte möta oss:p och sen ramlade jag och skrev lite saker, jag ångrar vad jag sa för en gubbe kom med sin hund några meter bort och hörde allt och bara blängde på oss, skämmigt, aao!


thats for real

hello, igår var jag på hertsön med beccy, natta och jossel, trevligt trevligt! körde lite bil också, hehe:) somnade typ vid halv tre, blev väckt tyyyp elva jobbigt.. aja, jag gjorde mig klar åså sen drog vi in till stan, jag gjorde hål i naveln idag :o shit vad otäckt, haha, sjukt jävla nervös var jag.. men nu gåre bra:) efter det träffade jag mallan på stan och gick runt, jag hittade en jacka på vero moda, yey, men nu kom moster med hennes hund så jag ska vara social, sen ska jag och mallan käka kebab ;) HEHE. pppuuuussss


Close your eyes, make a wish

Jag hade ork att se träningsmatchen, bg-stars, vi vann med 12p, yey! (71-59). Micke mitt i matchen när dom skulle byta, erica stannar ....övriga också!  Väl när jag och mallan skulle åka med åsa så var vi tvungen att klättra över massa tjaffs för bildörren gick inte och öppna, (fryst fast enligt åsa) amen, försök få upp den.. den måste ändå upp förr eller senare!.. efter några försök upptäcker jag att dörren är låst..... hahah, jaaha, det kan den också vara.. :) 
Hejdået blev typ "tjarå bitch!" - Biaaaatchhh! 

aaja, dagen har jag lyssnar på massa love songs, wioe, det var najs.. och sett min bror vara nervo när han skulle ge en alla <3 present till sin tjej.. haha, så sött att han var så jävla nerös!

PUSS

love will turn you around

image107

PUSS  ♥

Björn gustafsson

Björn Gustafsson
Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA
tack Göteborg ni är kärlek för mig!

hahah

aoo, men duuurå!!


it has always been us

min sjukdom börjar ta sitt slut, iallafall febern. Skola imorgon tror jag faktiskt, skulle behöva, jag håller på att dö av tråk.. Har gått till mallan med min bror och hämtat mina läxor, så var vi förbi affären också, köpte vatten.. min bror vart less, han trodde han skulle få nå, så han gick hem, hahaa

TOP MODEL IDAG, TV3 21.00!

riksgränsen

image105











-

But I dont care what they say

feber än... gah! vet inte om det blir skola för mig på onsdag heller :/  Men jag måste iallafall börja med min novell idag känner jag.. får se hur det går.  vaknade iallafall halv två idag, aoo, mamma kom in: gud vad du sover människa!  imorgon är det top model:-D


image104










:

i see the sunshine in your eyes

mallan...."ROOL THE SCHOOL"


mamma:
"emmelie, om du känner dig piggare
kan du göra lockar i håret på mig?"

(jag tittar på henne)
"men oj, du ser helt död ut!"

so step into the moment and be happy


     augusti -07
jag pappa                       jag                     julia tindra jag
                         

slowly fade away

Igår efter plannja for vi till mallan, crill också, vi såg the benchwarmers... hahaha "i want a little man too!" sedan tog crille taxin hem och jag och lilla mallan gjorde milkshake, mmm

Nu ska jag sminka mig osv, och sedan ska vi in till stan, kolla täckisar till mig och sedan blir det hälsanshus och kolla bgs game, PUSS

 


he said girl you better try to have fun
no matter what you do, cuz' he is a fool

It's just a different point of view

haha, jag gick typ i sömnen i natt!? 

Sister Hazel - Best I'll Ever Be


...

shayne ward - until you

you promised me, i believed in you

hola... tung dag,  väl när alla var klara så gick vi ner till isen... där började ju allt dåligt, fick inte ens på skridskon! Men fille hjälpte mig både att på av och på dom, tackkk! Jaaadu, jag ramlade  inte först :D det var inte kul att se alla vara 1000 meter framför en, väl när vi hade farit fram och tillbaka till teatern så behövde jag inte vara med på stafetterna, bosse tyckte att jag hade kämpat nog haha. aja, skönt att få av sig skrillorna sen. lyckat :-)

image89  vill ha summer, nuu

Somethings you have to learn them all on your own

aoaooo, har vart sjukt mätt tack vara 3 semlorna jag och jull pressade efter lunch... hehe,  imorgon ska jag till sjukgymnasten, och se bg lira match i sbyn, sen blire plugg! kan säga att pluggandet inte är lockande, men en sak jag längtar till är sportlovet = riksgränsen skönt att komma bort från lule också:) imorgon blire skrillor med bosse, fårse hur det går.....


Sooner or later
We'll be lookin' back on everything
And we'll laugh about it like we knew what all was happening
And someday you might listen to what people have to say
Now you learn the hard way





bubblan, älgen, bm to the pm

life as we know it

tjatja, är på biblo nu med julia och ska hitta fakta om björn borg... haha det går verkligen framåt för oss, är sjukt sugen på semlor hoppas mamma har köpt de när jag kommer hem ;) PUSS


alla fattar utom du

heeeelt gallllet. börjar bli sjuk nu igen, halsont, hosta, är  varm, helvete
 
image85
- sjuk i nov

try to not say anything weird

helgen - vi vann i tors mot g-stad med typ 40pinnar, plannjas game var tråkig, senare hos niklas och lukke såg vi dubbat, det var sjukt kul! Igår köpte jag iaf en väska och en tröjaa ochjag körde bil för första gången i mitt liv ;) 
 



ska nu dra mig till bussen, ska till hälsans åh snacka om göteborgsf med vråken!

RSS 2.0