sista dagen på 2009

vaknade upp halv elva och har skalat potatis jag vet inte hur länge! har kramp i mina händer nu... så duktig har jag varit idag! :) men på tal om duktig, igår städade jag hela mitt rum från topp till tå och möblerat om! hehe.


snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, gästerna kommer kring tre-fyra, och maten ska vi äta vid fem! sen blir det iväg till kallkällan och umgås med mina tjejer, vi kommer nog ha riktigt kul den sista dagen på året! :-)

Gott nytt år på er!

hehehe

har vart på stan med emanuel och sen på hälsans. nu sitter jag hemma och fryser... och ser på gamla repiser på tv :)

imorgon ska jag hjälpa till mammi med maten (potatisgratäng och kött) frågan är vågar hon verkligen det?? ja, jag tackar väl för att hon tror på mig :-) sen kommer emanuel hit under dan, senare ¨på kvällen ska vi till mallan och ha riktigt roligt!

 GOTT NYTT ÅR


promenix

hehe jag och mamma ska ta och gå en promenad i kylan nu...
måste he på mig mycket varma kläder, då menar jag mycket varma...


topis

hehe sitter uppe och ser lite top model 5 på tv
sen är jag hungrig också...jaa jag ska nog ta och göra lite frukort
ja


annars så ska jag och jullan åka in till willys innan träningen och inhandla lite grejer, ikväll har jag ingen aning vad som händer, ingen aning. hehe
hej




nyår -08

pyret

har vart hos e till idag, sen for vi till hälsans. blev inte så mycket träna, mest prat om nyår.
nu är jag hemma och känner att jag har ätit lite för mycket... usch

tänkte ta det lungt eller duscha och sedan fara till twins där jullan och sofia också ska. ska bli trevlig liten tjej-kväll :-)


julafton -09


juldagen

haft en bra jul?
det har jag i alla fall haft, en massa fina saker har man också fått och träffat hela släkten, fast det var ganska mycket åkande hit och dit. men jag är van, har alltid varit så på min julafton i alla år.

just nu har jag ganska så tråkigt, men jag orkar verkligen inte göra någonting. tänkte faktiskt fixa i mitt rum, det är väl den enda tiden på ganska länge jag kan ta mig till och orka göra något liknande.


senare tänkte jag ta ett varmt bad! hur härligt låter inte det? :)


hheeeeeeeello

igår så blev det en massa paket inslagning för mig och emanuel. undra hur många vi slog in?? mamma blev glad i alla fall :-) sen hade vi nå liffa dag så vi flumma på och skrattade åt det mesta, haha! ja stört kul var det...


nu då? sitter och gör ingenting, eller jo väntar på att mamma ska komma hem. är lite hungrig. ska ta och se tv tills dess.

 GOD JUL!


frulleeeeyy

sitter och käkar frulle med min pojk just nu, ska strax in till stan och köpa min sista julklapp.
imorgon är det ju faktiskt julafton! :-)


nu är det ett årsedan du försvann, och jag saknar dig så otroligt mycket denise

snön bara faller

vinst mot blacke ihelgen och sen förlust med 2 mot lidingö.

annars då? snart julafton! lite stressad med julklappar just nu, inte så många dagar kvar nu att fixa allt. fast köpte faktiskt två stycken idag! snart ska jag ta mig ut i snövädret til bussen och sen till träningen. eller träning och träning? volleyboll tror jag faktiskt att vi skulle ha idag. sen blir det till måttsund ikväll.

sen har jag gjort bort allt inför jul, vilken känsla asså! imorgon är det pingis på morgonen och sen är det lov, LOV!!!!!!! :-)


hehe


blööö

fy vad jag är seg i hela kroppen och huvudet...
lite glad är jag ändå, kollade på en mobil med pappa som jag har önskat mig. får väl se om jultomten dyker upp med den :) (den är behövlig)

imorgon är det rehab, skola och sen jobb på nordis. och nu tänkte jag ta och se pd som jag missade idag.


hej
!


julfest + tomtecup!

igår var det den årliga julfesten, våran sista också med bg...
men kul var det, med dans och sång! (kanske inte maten)
på kvällen åkte jag till måttsund och sov, på morgonen var man då inte pigg och verkligen inte taggad för rehab. jag och jullan tog tag i historian och gjorde klart all fakta och sedan tog jag och e en buss till mig och vilade innan hälsans.

tomtecupen idag då, vinst för 3orna! :-)
ska ta och äta sen ska jag och mamma pynta granen (är vi efter eller tidiga?)
BYE-BYE 

night

nä nu tänkte jag ta och se lite tv och sova.
natti!




vinst!

vinst mot fryshuset med 14 igår!
efter matchen for jag och emanuel hem till mig och sedan köpte lite godis för att sen promenixa till jullan. vi käkade god mat och sedan spelade bli lite buzz och såg film.
väl hemma stoppade vi också på en film fast vi hann inte se så mycket tills vi båda somnade.

idag har vi vart uppe och suttit sek i stars och sedan kollat på steelers matchen. nu sitter jag hemma och ska se project runway som börjar nu!

imorgon är det en lektion och senare är det bgs julfest! och efter det blir det till e.
puss hej


freeedag

hemma efter massagen imorse, ska till skolan nu igen och plugga
näst sista veckan och måste ge gärnet nu med pluggandet
ja usch


ikväll ska jag till e och vi ska laga mat (jag också)... sen är det idolfinal också! myspys.
imorgon är det match, go bg!


 


hit och dit

okej, hur lesset är det inte att dh har uppehåll nu?
?????

sen andra sidan är jag ganska trött, sova nu? typ? ska orka göra klart hela mitt tal imorgon också, tur det är att vi bara har idrott imorgon då! yes

annars? IMORGON kommer min nya säng!!
göööööttttttt






NATT

söndag

jag och e tänkte ta och göra ett fint pepparkakshus igår, men det blev inget så vi slog på en film istället... :) och sen förlust idag för oss mot polisen, tungt. 

annars? tänkte ta en snabb dusch nu innan project runway!!


sen låg jag nu här och fick en jäkla ångest på hur mycket jag har i skolan just nu. det är galet, och nu innan jul också... fyfaaaaaaaaaan
HEJDÅ


lovely star


stressigt

hemma från e nu, tänkte ta och se lite tv och bara ta det lungt innan jobbet ikväll... men nej, det ju att det är en halvtimma kvar tills jag ska ta bussen in till stan och sen mot nordis.

igår då? asså jobbigt vare ju, tungt i benen, trött... ja och idag ska det komma mer än dubbelt som igår. så det blir plus två julbord till!


sen ikväll ska jag till pappa och imorgon blir det sitta sek på stars, annars har jag inget uppbokat, så tar väl dagen som den kommer!


jobb på nordis

tänkte ta och byta om nu inför jobbet ikväll på nordis, kommer bli tungt tror jag efter som jag redan är ganska så trött. samma sak imorgon, jobb och jobb. efter jobbet blir det måttsund idag igen.

som sagt ska ta och byta om, äta nått och sen ta bussen in till stan där jag ska träffa araya och gänget som ska också jobba! herra

(föresten så ska lasse till pdol!)


tja

nä nu åker jag iväg till träningen och därefter till måttsund!
tja

todayy

svenska c nu...
sen blir det blir yoga på idrotten, aldrig provat de så det blir väl lite spännande? har slutat efter det så då blir det lunch och sen hem!

byeeeebye

tisdag

nu är de två proven klappat och klart
har ingen koll dock på hur det gick!

är helt slut nu, otroligt skönt att slippa plugga idag. ska bara se på tv hela kvällen lång... imorgon är det bara svenska och idrott, träning och sen ska jag till e.


ja
hej!


RSS 2.0