hahahah, pappa är pappa...

åka tåg åka tåg åka tåg

mallan ser på nya top model - jävla fuskare.
själv ska man sitta fastklistrad varje tisdag kl20.00 vid tvn hehe, det är great. då sitter hon där och har ingetalls att göra tisdagar, nyllllet! ;-) ........kom på en grej som jag måste göra nu, packa! packa packa kläder för hela veckan föfan, ska till min far imorgon så, nu kommer jag ha något att göra under nån timma, mm.



"roligt det var, jag väntade bara på smset" mallan


cold

mmm.. vad kan man göra på en söndag?

jajaa, såg mindre än 10min av filmen igår haha så trött var jag! och nudå, vad ska man hitta på? ska iaf hoppa in i duschen strax och sen blir det väl bara en lat-dag som andra söndagar. hehe, kanske tar mig en promenad idag var ganska längesen, men då blir det att he på varma kläder! brrrrr


höst

fy vad det var kallt att cykla hem, 4 grader??

jag och mamma ska göra gott fika och se på en film som börjar klockan ett, haha.
japp undra hur länge jag orkar ha uppe mina ögon, känner mig väldigt trött redan....


bara en gammal bild

,

in the way

det blev inte som jag hade tänkt mig, jag somnade efter two and a half men... så jag var inte så pigg på morgonen kan man säga men humöret var på topp. cyklade in till skolan med en väldans fart med musik högt i öronen där kring åtta. hehe. men jag blev inte så glad när vi tränade senare på dagen, jag var tvungen att hoppa av halva träningen:( så just nu ska man vila tills måndag.. roligt? allt tack vare knäna

jaja, nu ska man inte deppa ihop. första skolveckan snart slut, hehehehe


project runway

nu blev det paus, jag sitter nämligen och tittar på project runway finalen och fikar gott gott.
känner mig trött, sliten och allt. usch. sängen väntar när det slutar, godnatt.


utan spår

när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig - du är värd att dö för
men mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls

bara för att


9 september - 20.00 tv3

men underbart??? top model 10 börjar i september!

lektionerna började som sagt idag, basket på morgonen så jag fick cykla intervaller i 1tim haha död tjej. fast vi har dock fått en jävligt skön nklärare! haha, niceee. sen vare bara tråk, vi fick rita världskartan, jull och deras blev nog snyggast... no comments, hehe. nä nu ska jag ta och byta om, ska till farmor och farfar ikv och hälsa på! ♥


aerobic

jao, första dagen var då avklarad. id2sh blev ni nu och vi börjar redan med schemat imorgon... yes, fast vi har jäääävligt bra schema jämnfört med dom andra klasserna, hehe:)

idag hade vi då aerobic, förra året var dock mycket roligare. sedan blev det 3-3 turnering, vårat lag vann :) och om ca 1 mån är det jampa open/bbd och sen veckan efter börjar serien, nice. nu ska jag käka nå och bara ta det lungt, puss!

stockholm boogie

igår sov jag i bgbyn hos erica, sent började vi käka mackor och drack thé medans vi tittade på Stockholm Boogie. jag och jull cyklade hem vid 12, sen tittade jag på project runway hela dan med mamma, nu har vi käkat och jag ska nog ta ett varmt bad och sen bara se på en film och ta det lungt, tänkte också fara förbi kvantum för att köpa slingor. skolan börjar imorgon juu.. gahh, imorgon är det också aerobic som alltid första träningen på bg, great.


just love basketball

sista dagen imorgon - ormberget. alla ska nog springa i upp och ner troligtvis så jag har ingen aning vad jag ska göra. får säkert cykla aslångt ist, blä. sen börjar ju skolan på måndag, så söndag är dega framför tvn och tycka synd om sig själv att man har 2år kvar, yes. men det går om man vill!:)  kommer gå i jullan och mabs klass id2sh, no idea vilka dom andra är men schemat blev ändå hyfsat.

gratis potatis

3dagen är over och 2dagar är kvar nu, jao
basket på morgonen blev det, sen sov vi i hallen tills fysen började. mer händer inte på dagarna utan träning är det bara som gäller just nu. ikväll får vi se vad som händer, men imorgon har vi träning ännu tidigare, 08.30, grattis!

har nyss duschat och inväntar käk, mallan ringer väl snart också.

har du sett sm? nej, jag har inte mobilen här

såg nyss på basket.se att sm har kommit upp, är jag sen att veta det eller är jag helt fel? haha, det står iaf att vi spelar i omg 3 och det är inte förens 23-25 jan. aaja, både killarna och tjejerna kommer ha sina omgångar i luleå, nice. 

nu ska jag se film och försöka bli trött,
ska också käka lite paj som mamma gjort och göra en kopp thé hehe.

puss

hard work, have fun

igår skulle man gå och lägga sig i tid,
men det blev att ligga och titta i taket i 2tim tills jag somna
hoppas på bättre lycka ikväll.

började kl9 med basket, käkade ca halv 12 och sen hade vi föreläsning om ekonomi. haha, måste nog spara pengar och inte bara slösa. ska fan börja med det nu, spara spara. efter det blev det cykeltur till skogsvallen där alla hade cooper, vi andra som var skadade/sjuka tog tid. nu har jag duschat och inväntar mat, sen ska jag nog kolla en buss till gstad och kolla fotboll, men jag fårse.

regn, regn och regn

dag 1, det blev först fystester och sedan basket. känns sjukt roligt att komma igång med basketen igen, imorgon börjar vi träningen kl9.... sen ska vi äta lunch på bryggeriet efter det är det föreläsning och träning kl 15.

jag och yohanna gick på stan idag, köpte ett par skor och en typ av liten jacka? haha. sen gick vi förbi helex och mitt knäskydd kommer inte förens nästa vecka..dö
 nu ska jag nog se en film och försöka somna, upp tidigt imorgon som sagt!


träningsläger

jao, ska in på stan med araya på en timma och köpa knäskydd och sen hoppas man på kläder också, det blir att käka på dagobert och senare fara till träningen som börjar fyra. haha måste sova tidigt som faan idag, det sägs att träningen imorgon börjar 9? men jag hoppas att det är falska rykten. ska fixa mig klart nu peace



men

inte lite hängigt att de ska regna


ohyes

ja ni, igår var jag och malin och käkade super gott fika på hertsön medans pappa och dom firade mig. sen skulle jag och mallan åka buss som gick på 2min, såklart missar man den! så det blir att promenera, gissa hur länge det tog för oss att gå från hertsön till örnäset? 1tim! sista biten tog vi bussen hem, haha

sen käkade vi i stan och gick till idas bror och myste tills jag och ida blev trött på att bara chilla så vi drog på musik och dansa loss! haha fett skoj. sen tog vi senare oss till jens och spelade spel och bara pratade, great.

imorgon är det träningsläger, fy
peace

tjockis dag idag

igår steg jag upp sent, så det blev nästan bara att he på sig träningsgrejerna och fara till hälsans. jag gymade bara, fast var sjukt sugen på att lira. men snart börjar basket säsongen förfullt, så kommer spela basket everyday. idag ska jag då vila och imorgon, den börjar ju lägret på tisdag, usch. idag ska jag och mallan tjocka oss, pappa och dom ska fira mig, mycket gott ska vi fika då. hehe.

igår var vi också och var hos jens med en massa, sen tog jag, sara och ida cyklen hem sent till mig. och alla tre somnade i min 90s säng, haha. fyfan vad mys! ;)

jag ska döda sara idag

hola, igår blev det att jag och sara for till stan och var hos jens. asmycket folk var där och såg skräckfilm, det slutade med att några for till max och käkade - japp jag är tjock.
sen fick vi skjuts hem av jens till gstad, så det blev att jag sov här, mys.

nu ska vi iväg och kolla på fotboll, sen ska jag iväg till hälsans och träna. yes

tro och tvivel

boden blev det idag. stört skoj!!!
jag vann med tiden 12.58 i 'röret', sen var jag glad hela dan ut. vi var fan som små barn där, hehe. sprang upp och åkte rutschkana, satt i bubbelpoolen läänge. sen gick vi och skulle hoppa, jag började nästan skaka haha rädd var jag men jag hoppade två gånger! tillslut så började vi leka en sjuk lek haha. gud vad man skratta idag, så sjukt kul.

kom hem där vid fyra, inväntade mallan och fixade mig.
fick också present av malin och ida, tack sweeties!
vid fem så kom vi fram till min moster och där min kusin fyller ett år idag!
så vi käkade gott och tjocka oss som fan, så jag och mallan tog tag i att spela lite badminton.
mallan var kass, om ni ville veta! haha

ikväll ska jag vara med min sara, kramis

 

veronica maggio - inget kan ändra på det

idag har man tränat basket för första gången under hela sommaren... hehe, kände att det var ett måste även fast jag inte får träna än. men det var stört roligt! sen tog man tag i att gymma också, sweet

imorgon ser det ut som att vi ska dra till boden och bada, niiiice!
på kvälla ska jag till kusin som fyller 1år och käka go tårta, sen blir det att vara med sarrobarro, great!

när man fyllde år

"Emmelie tyckte tomteblossen var en briljant idé
 för hon själv hade satt ett stort kronljus i kakan istället hahaha"


sara norgren

haha


varför ska det vara så förbannat dåligt väder?

att det ska bara regna och regna? fattar inte, blir tokig!!

jag for förbi hälsans och kollade runt, hade som inget annat för mig. vi planerade vad vi skulle göra ikväll och så, blir att vara med tjejerna, trevligt! nu ska nog hoppa in i duschen, käka och göra mig klar.

som sagt håkan kommer till luleå i oktober!!


håkan hellström

KOMMER TILL LULEÅ!!!


var är solen nu då?

igår var det mys med sofia och julia, kvällen började inte så bra - julias pappa hade försökt fixa playstationet i 1tim innan vi kom, men lyckas ej. så vi fick se film/tv och käka tårta. tillslut tog jag tag i att fixa, hehe teknisk som man är fixar man det under 5min :> så vi kunde börja sjunga och spela buzz, mycket skratt blev det. tårtan då - jag tog mig 1bit, sofia 2.... jullan tog? ja, det var 1/4 kvar av tårtan i slutet. hahah

"mamma är det sant att klockan är tjugo i två?"
"ja, jag har försökt väcka dig i över en timma nu"

nä, nu blire veronica som ska lyssnas i lägenheten, mamma får säga vad hon vill

världens sötaste kusin


veronica maggio

känner mig extra tjock nu efter all tårta och annat gott. hehe.

efter all släkt m.m. vart här och hälsat på så tog jag mig till hälsans och träffade basketfolket, har inte tränat på en vecka för man har blivit förskyld och den vill gärna hålla tag i mig länge. men iaf, jag och julia tog oss en promenad hem och pratade om allt nästan, härligt.
väl hemma nu så är det veronica maggio som spelas för fullt.. great
ikväll blir det att vara hos vestin, sjunga, spela spel, se film, käka mer tårta.. mucho trevligt!

seventeen

whoa, vaknade upp och kollade på mobben... massor med grattis sms, ni är bara för gulliga!!
känns jävligt surt att man inte har gratis sms och knappt några pengar kvar på mobben så man inte kan skriva tillbaka, haha..så tro inte att jag ingonerar er för det gör jag verkligen inte.

sen läste jag och mamma nyss att det ska komma bankomat till mjölkudden, yeesss
nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa klart allt innan alla kommer. puss!

happy birthday


 

sarro var den första som gratta mig och gav mig cake, thanks honey!

massa skräp

nu har jag slängt en svartsäck med kläder och sju påsar med bara skräp som jag samlat på, haha. sjukt. men har en del kvar nu... mamma bakar förfullt och det luktar så gott:) nä, nu är pausen över, peace

scary

igår var det mys, var ute med båten, kollade på tv, körde moppe osv, hehe.
tills allt kaosa med mig.

jag kom hem, så var det massa kartonger överallt. jao, jag har fått nya möbler till mitt rum! så jag måste rensa kläder... fy! det blir alltid frågan "kommer jag använda det här?" svaret blir.. ja. så jag sparar på onödiga saker. få se hur det blir nu, imorgon äre my birthday... wie, så mamma ska baka förfullt idag, mums!

nu ropar mamma "börja rensa så det inte tar hela dan!" så jag måste väl sätta igång....:(

two

bastu igår med girlsen, massa prat och skratt blev det. underbart.

nu har jag packat klart inför g stuga, haha har säkert glömt allt viktigt.. aja. ska iaf snart fara och hämta upp lucas och sedan träffa mallan och fara in mot stan där båten väntar. have a nice day, puss


vi kommer att dö samtidigt du och jag

tänkte kika förbi hos min far idag och dom på hertsön, men får ej tag på han.
så det blev tjejkväll i stan ist. bastu, film och mys! lovely

its like...

igår så tjockade jag och sara oss med blåbärspaj, chips och annat gott och kollade på film tills vi båda somnade, mys. vaknade upp hastigt så sara också vaknade mitt i natten, "ojdå, båda somna. ska vi sova?".. haha

nu inväntar jag julia som ska komma cyklandes hit. sen ska vi in på stan.

min och sarros...

blåbärspaj........ eller ska vi kalla det världens-fulaste-blåbärspaj!







,

080808

sitter just nu i gstad hos sarro, ska snart till ip och se fotbollsgame. hur ofta händer det?
kul att det känns som att det kommer åska och mycket regn, + att det är sjukt kallt just nu blä, ska nog he på mig en filt och se en film medans sara käkar, gött!

tjötttttt

igår kom malin över hit, vi såg på en gammal skräckis. the shining, hhehe.
sen tog vi på oss varma kläder och gick ut åh mötte malin och josse! alla var hungriga så vi gick till statoil för att köpa nå gott, glass fick det bli för min del! haha, kallt men gott.
sen for min malin hem så vi 3 satte oss och bara myste och pratade på.

jag vaknade för en halvtimma sen (astrött), sarro ringde och väckte mig, så håller just nu på att göra mig klar för att gå på stan med henne! niccee, see yaa

everyday is a new beginning

igår skrek man förfullt, jag och mallan såg dead silence hehe.
sen tog vi tjockisar oss en walk till donken, tog oss käk där och gick tillbaka då jag kom hem och la mig i soffan bredvid mamma och vi satt och såg tv ett litet tag tills båda slockande.

vaknade upp idag innan 12! ..regnet ösa ner, lovely. tur att det har slutat nu, ska snart börja cykla till hälsans och träna, nu ska jag packa osv. hej

hehehe

igår blev det filmkväll hos saras mormor med trevligt folk,
fast vi orkade bara se knappt 10min av filmen? hehe.

jag och sara vaknade upp vid ett idag, så skönt! sen satte vi oss och käka fulle och gjorde oss klara. sarro for hem till sig medans jag satte mig på cykeln och trampade till gustav för att hämta mallan där. hittade bara 1 tshirt idag.. hehe och lite annat. idag blir det mys hos mallan, film osv ohyes!


lilla träningsvärken

igår såg jag och beccy "hårda bud" haha.. och käkade jordgubbar och grädde! mm
vi tog också en walk för att hyra filmen, så vi fick gå runt hela stan tills vi upptäckte att klockan var lite mycket för att det skulle vara öppet. så vi fick gå tillbaka till preem.. ohyes.








nu ska vi göra oss klara och fara på stan, puss

du kan inte vinna

har vart och tränat på hälsans och känner mig död, hade deeptalk med sofia också, tack det behövdes! har nyss käkat åh inväntar favvo-beccy som kommer senare! fårse vad vi hittar på för bus. men nu ska jag ta och städa mitt rum innan mamma kommer hem med jordgubbar, hehe ♥


When you said that, "baby no worries I promise to get us back"
You never believe when I say, and I never believe it when you say
Usher - Moving Mountains

kuriren fosho

vaknade nyss av mamma som stoppar en tidning på bordet "kolla här!"...det var visst en bild från lasse på oss, jag var ju verkligen snygg, nähe. skit samma, så jag fick en kick upp och är pigg nu kl11?? ajjaaaa, jag vill verkligen att det ska bli solväder snart! det är så kallt i luften :( 
igår såg vi film hos lucas, han, ante, mallan och gustav. gotta oss med godis också, hehe!


bilden:

Ju-ju-ju-just dance

trött tjej

vaknade kring halv7 och cyklade in till jobbet, sov då och då där borta, hehe.
tog lunch med gustav, senare blev det hälsans... tänkte träna orkade verkligen inte, så sjukt trött. så jag var bara där och chilla.... ao, igår var det underbart, längst fram på lasse, kan det blir bättre?


sofia såg harry potter idag!

lk igår var väl hyfsat, fast förbannat kallt!
veronica maggio var grym iaf.

jag var inte direkt taggad på att jobba kl8-14 idag... no no, en arbetare såg hur trött jag var och sen skulle dom börja fixa där, så jag fick gå tre timmar tidigare... lycka!! hem och sova, sen upp och jobba igen at fyra. mm, nää nu ska jag över till mallan och fixa mig, ikväll äre laaaaaasssssssse!







så här kallt var det idag...... blä

inget kan ändra på det

igår var det ingen höjdare på kalaset.
så jag for hem ganska tidigt, min moster var hos oss så vi satte igång att baka en kladdkaka och se på film. jag somnade ganska tidigt.. men det hjälpte inte alls när jag skulle upp och jobba idag, nej. efter mitt första pass så gick jag hem och sov. vaknade upp för ett tagsen, ska snart börja åka till mitt andra pass idag. senare blir det snabbt hem och sen på lk, tyvärr är det inte så bra artister på lk iår. men idag blir det att se Veronica Maggio och Millencolin, och imorgon är det lasse! puss

 

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk

RSS 2.0