deppig emmelie

tjaa.. somnade för typ 1,5 tim sen.. men blev väckt av min mobil, så nu sitter jag här och är aspigg! Men ska försöka sova för 232gången.. när jag vaknar ska jag och malin på stan, och kolla om man hittar nå jag kan ha på mig. Om inte?.. vill inte ens tänka tanken, aja, bedtime!


let the world remember you

igår var det riktigt roligt... var jag med beccy, josse och emelie.
Idag har jag hunnit vara på stan och köpt nya jeans, ikväll ska jag bara ta det lungt känner jag.

Imorgon är det nyår, yeaaaaaaaah :D

när vägen delar sig och då man måste välja


image60

Jag hoppas att du gör så gott du kan för
det minimerar risken att bli våldtäktsman

what could happend

tjohej, idag blev jag väckt av malin 20 över ett... så jag tog på mig kläder och kollade vad jag skulle beställa för nya clothes, och sen tog jag och malin buss till stan och köpte sing star!:) haha nötte lite idag, hahaa

Sen har jag också hunnit ladda över bilderna från min mobil på datan, ...aja, ska kila ner till lokalen nu och se hur det ser ut.

PUSS

tought it was perfect, but i had wrong

tjaaa, har nyss vart på synundersökning och det tar en vecka tills mina glasögon kommer!!!:) Igår var jag på stan med malin och ida, hittade inte så mycket 2 tröjor och smycken.

Har iallafall sovit i bgbyn 2 nätter i rad... blir väl samma idag, ska och träna idag också, yeah

piz

this light will shine forever

Julafton var underbart! :)

julfesten med bg
image59


du kanske tittade men inte med dina ögon

snöggttttt

GOD JUL!

image58

if its really worth it, so take the chans

JULAFTON IMORGON!


lääängtar...  till julmaten, släkten, julklapparna;) just nu känns det som jag borde ta tag i att städa rummet, fixa kläderna, slå in julklappar, iaf, just nu sitter jag och tittar på gamla bilder, härliga minnen säger jag bara! man längtar tillbaka... ex, när jag, joppa och malin var på gültza och sola, bada.. girls have fun:) miss! men nu är det vinter och dystert.. knappt någon snö alls. Men nu får man njuta av lovet som är och bara ha kul!



   

when it's right it's so amazing

just

orkar inte skriva något nu, orkar faktiskt ingenting.

I wanna be the smile you put on your face

tjatja, tjillar hos malin efter mycket god mat... Ikväll blire bg byn igen, ska se film där med mallan, crill och emilio.. yeah

Idag har jag kollat ut nys glasses, seriöst, less jag blir passar inte i glasögon och sen måste man ha det, otroligt jobbigt. Men nu har jag iallafall beställt ett par och sedan gick jag och mallan på stan och käka och kollade efter nyårs kläder.. men inte hittade vi några.. nej.


See my life is filled with up and downs
and I'm ok when you're around

   

syns inte så bra

hahahahaa

image51

what if - kate winslet

helllloo.. börjar må bättre faktiskt:) SKÖNT, fast har kvar febrous. 

Asså jag har så sjukt tråkigt, så jag sitter här och tittar på youtube på fula filmer;)..
http://www.youtube.com/watch?v=Efgu29f-yZo sjukt sööt:)


 
Let's take a breath, jump over the side
You know that darkness always turns into light

why, ask yourself why..

ska till sjukgymnasten snart.. har verkligen ingen lust/ork, men man måste ju för knänas skull.
aaaaaaapa.............

This darkness would turn to light

orka bli sjuk nu asså.. har feber och mår skit. har vart väldans sjuk nu på sista tiden också, men det är väl det vanliga.. antingen sjuk eller skadad, fyfan för det. Vill bara träna som förr utan att ha ont eller nå...otrolig skön känsla skulle det vara.


När man är sjuk så tänker man mycket, har jätte mycket i huvudet som snurrar runt. Jag kommer inte till skolan imorgon heller pga feber.. den minskar inget alls iallafall, snarare bli den högre.


   


why are you doing this

båda tjejerna och killarna på bg vann alla sina matcher i sm:) wiie!

Orkar inte skriva något, för jag har ingen ork alls i kroppen.... börjar väl bli sjuk, jättekul nu sista veckan innan lov.. aja, fårse hur man mår imorgon.


det är dags att lägga på, men han stannar sen så rätt


This is a way

tjatja, sitter vid datan och ska snart krypa ner till kojs.. hehe.

Aja, sm - u18 är just nu uppe i luleå:) vi har vunnit båda våra matcher, killarna har också vunnit sina båda. imorgon har vi 2 matcher yeah =)

har prov på tisdag...... orka ha ett prov veckan innan jul, gahh

Nu måste jag kila, piz      /emmeilie ♥

jag ser det snöar

hejhopp, just nu sitter jag och lirar quake 3... haha, sitter och låter när jag skjuter också, fult spel:)
Har svenska lektion egenterligen, men orkant läsa, och snart är det idrott....  efter de är det fys med bosse och maria, sitta i sek på bg-stars matchen och sen ska jag titta på bg-steelers. tjill, snart helg och sm :)

piz

you have change

Julbak

image44

är du en av tusen små?

tjatja, söndag igen... säger kort om dagen..
vann mot gladan, såg plannja match, imorgon blir det träning, hem, färga mina jeans, baka lussebullar och pepparkakor, klä julgranen... osv, riktig familj kväll:) får se om emil tittar förbi, om han mår bättre.

igår hade man jätte trevligt med girlsen;).. basta, ansiktsmasker, julmust och myys



av larssons....

på håsken är det bra med julharar!

when the rain is falling down

tjatja, igår så var det plannja och dom vann.. efter matchen for jag till malin och vi gjorde te och käkade mackor medans vi på såg idol finalen. Jag och malin var sjukt nervösa om vem som skulle vinnna, vet ej varför för ingen av oss har följt programet ..haha 

Ikväll blir det bastukväll med brudsen, jag, malin, ida och saran fett skoj, det blir att dricka smoothie, käka gott, skratta och prata och ha trevligt!

Pictures come alive, you can dance right through your life

you are different

har as mycket i skolan just nu, prov på fredag i eng... ska kunna typ 10000 glosor som jag är sämst på att träna in i huvudet och prov på tisdag - idrottsfysiologi. + att vi fick en ny lärare, första lektionen ger han oss 2 läxor till imorgon!

Jag säger bara gud vad tiden går fort, snart har det redan gått halva ettan.
Tänk på att det är jul och nyår snart, men allt går väll fort när man inte hinner göra så mycket.. skola-träning-plugg-sova, men det är väl så det ska vara.

Imorgon ska jag välja valen till tvåan, ska gå genom allt med mamma nu så det är klart till imorgon, ska nog göra en good milkshake också, kanske ladda ner någon bra film:)  Piz


forever young

huuuh, jaag är dööd i hela kroppen.. haft träning och konditionspass innan det. Ajaa, på fredag är det engelska prov, inget lockande precis. Till helgen blire bara mys känner jag, se på film eller någerst, Och sedan är det match på söndag mot gladan

Imorgon är det morgon träning som gäller, och sedan väntar en lång skoldag.. hoppas iallafall att det är god lunch!:)

Was it everything that you were looking for?

tjaa, igår vare fett tjill och mycket skratt och skoj:)..
Efter maten så tog jag och malin på oss kläder som om det skulle vara -30, häähä. Sen hämtade vi upp sarro och sedan åkte vi till ormis. Vi var där fett länge asså, allt var sjukt trevligt:) Vid 20 över 10 så kommer petter och oskar dit, sedan kom vi på, hur fan ska vi ta oss hem?...Nattbussen gick 20 i 1, och jag fick panik asså riktigt jävla panik.. haaaaha!
Men som sagt sjukt trevlig kväll!

Imorgon äre träning som gäller på morgonen och dansa!!! ska hitta på en dans till på tis...

http://www.raggningsreplik.se/?id=235


puss <3

without problems everything will be okey

hahahaej..

Innan vi gick till hh så köpte jag en skjorta på vero moda, Div 2 matchen var jämn typ, men tillslut vann bg med 15 pinnar. jag och mallan fick skjuts hem och gick åh bokade bastu:) så vi bastade i 1 tim.... FETT SKÖNT! Och nu sitter vi här och väntar på malins mamma ska laga klart maten.

Ikv får vi se om det blir ett madrasstjill på ormberget..


image41


But I remember..

tjapphejtjosan

 på kvällen efter käket, drar jag över till malin och käkar tårta och grattar malins mamma:9 och sedan till pontus där emil c/o är. Missade 9ans buss... okej, jag tar på mig att vi missade den. Så snackade jag med emil ett tag, och sedan började vi promenera hemåt.. jag ringde  emil. snackade hela vägen.
Väl hemma, stört frusen, så ska krypa till kojs och imorgon ska jag till hälsans och sitta i sek på killarnas match.

PUSS


<3      

RSS 2.0