solen är uppe ett tag

hello
sitter och ser gamla top model avsnitt...ja jag gör ändå inte då mycket
mamma står och sjunger pokerface också, haha


som sagt min far fyller 40år idag, grattis pappa!! :-)

GRATTIS PAPPA 40år!!!

 


08.41

jag vaknade nyss upp efter att ha sovit i 12½ timmar
godmorgon

grått väder

engelska nationella, ganska jobbigt just på morgonen åså. trögt att komma igång och avsluta, ja allt om det där gick väldans trögt fram... annars så skulle vi ha prov i psykologi idag, men tack och lov så var inte klassen heller redo för provet så vi fick på oss till nästa vecka! imorgon har vi dock prov i nk, men det är mest praktiskt tror ja....nu ska jag käka
peace


jag och johana är lite borta...ibland

dax att lägga skorna på hyllan?


brons blev det, inte helt fel :-)
killarna fick även hem ett brons och u20 killarna ett silver.

annars så har jag, arry och sofia kollat upp resan som vi ska göra till sommar. mest troligt har vi klart vars vi ska fara just nu. det är bara att vi ska kolla upp de sista om pengar och alla som ska med dit. gud vad kul vi kommer att ha!


har vart träningsledig idag och bara två lektioner idag. nu sitter jag här och fikar lite granna, ska även ta tag i psykologin som vi har prov i imorgon, nationella i engelska har vi också... tungt

Semifinaler hela dagen

BG Luleå-Solna Vikings 65-45
dax för semifinal kl14.00


ska börja göra mig klar för att sedan åka in till hallen för att se killarna spela sin semifinal! senare ikväll blir det även att se u20 spela mot sanda, tror det kommer bli en riktigt bra match.

vi ses i hallen!
hej

en bil???

är ledig idag
då kanske ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt?
pappa ringde mig imorse och sa en sak som fick mig att inte kunna somna om, så nu sitter jag här... ska ändå ta bussen in till stan på en timma och möta upp edin och linda. själv ska jag köpa en present till min far som fyller år nästa vecka :-)


bg - solna, kvartsfinal,
nu tar vi dom girls!

torsdag - 11.11

hello
vaknade upp vid elva, av mig själv. det var skönt att sova ut :-)
börjar 12.40 med idrottspsykolgi, yes


sm börjar närma sig med stora steg, första matchen är imorgon mot solna!
tagga tagga...



22.24

ibland är det så
idag är det så

tillbaka till skolan...

halloj
jag och mabbe ska jobba nu egentligen... men vi kommer inte på hur man ska börja?
ganska glada blev vi när åsa sa att det blir sovis på torsdag, mindre kul var när annika kom nyss in och sa att vi ska på nå eu info istället för sovis.. mmm, spikade även in 2prov som kommer inom kort och en inläming, bra början...tack

aja-a
träning på en timma
har slutat nu
blir väl tjill i omklädnings
tja

göteborg?




söndag....skola snart igen, fan

jag pratade i sömnen inatt
johanna vet, hon hörde
tävla med brustabletter?
nja


kollade på våran träning idag, (det blev lite övertid) suttit i sek på finalerna, tjänat money och käkat massa korv haha. aau, imorgon hoppas jag på träning. fast skola innan det då - ingen höjdare. glömde även mitt smink hos malino igår, klant!! haha.

har övningskört till stan för att lämna mamsen på jobbet, nu är jag hemma igen och ska dega vid tvn.....hejdu

lördag

hej hopp
dålig uppdatering
jag vet


idag har jag vaknat upp hos mackis, sedan for jag till hälsans för att tjäna lite extra money... hehe, satt 2matcher och imorgon blir det ytterligare två. ingen träning för mig under helgen pga sjukan. kan det någonsin bli bra?

ikväll har jag vart med beccy och josse, vi har sett robinson och käkat gott. for även en sväng till malin. och just nu är jag hos johanna även kallad joppa, är hungrig också.

tja


bad bad bad

igår var vi några som var och badade i piteå, har inte vart där på flera år haha, men det var mycket trevligt :-) hehe. sen var jag min familj och tände ljus på gravarna och sedan träffade vi min nya kusin lukas! på kvälla for jag till crille och såg en film.


idag tänkte jag fara in på stan...
kanske
ja, det blir nog så
hejdå

e & e

 

sjuk än?

vaknade ganska precis nyss
fast jag gick och la mig ganska tidigt igår?


ska till vårdcentralen kvart i två, kolla upp min hals...igen
orkar inte vara sjuk

ska ringa beccy och lämså nu, herråj


sommarväder på g

igår kväll så blev vi ytterligare en i släkten, en pojke blev det!
min kusin :-)

nu har jag vaknat av att solen lyst in i mitt rum, var så trött så jag orkade inte dra för fönstret igår. mamma skrev ett sms till mig vid 12 "det är sommar ute".... känner att jag måste gå ut en sväng.....


ikväll blir det mys med z! hehe okej, fanny :-)
pyss

home

landade i luleå för nästan precis en timma sen.
hade chansen att gå till semi om vi vann med 8, tror ni inte att vi vinner med 6 då? sjukt hängigt. så om 5-6plats förlorade vi med 1pinne så vi kom 6a.

hemma nu iallafall, helt slut. blir nog att packa upp allt och ta det lungt ikväll
tja


Scania, 9-12april

halloj
provet gick inte så bra, ärligt talat. men sånt händer ju. 
har ju lov nu som sagt, helt underbart!! men frågan är vad ska man göra efter man har kommit hem från södertälje? alla stannar ju kvar där typ... och jag kommer vara i lilla lule
:-(


måste börja packa
...snart iallafall

















eller nej

mabbe
nej jag har inte börjat än, jag vet vad du tänker
bara jag? nä skoja


dhw på en timma
zigge-za

ahahaha

"typ måla en vägg?"

måste börja plugga nu....
ja
jag ska faktiskt


sovis imorgon, det behövs. vet som inte när jag kommer komma mig i säng när jag har ganska mycket att kunna till nk provet. föresten så börjar jag bli mycket friskare nu, hur skönt är inte det?!? :-)

jao jag slog mig imorse i en kökskant i huvve, jag har en bula nu:( haha, aja hejys



GRATTIS SOFIA, 18 IDAG!!!!!!
:-D


scania på torsdag

halsen går verkligen aldrig över. idag var det dax att kolla upp den, det slutade med att jag käkar penicillin just nu. tacka gudarna, läkaren sa att jag får träna och att jag kommer bli bra tills scania!!! happy!!!!

annars är jag ju inte kry. har vilat hela dagen, badat och inte gjort något alls. känner att jag måste ta tag i skolarbetet snart. nk prov på onsdag, samhälls muntligt imorgon (jullan vi fixar det på lunchen) och mabbe påminde mig nyss att vi har eng-bokrec. har ju inte läst ut boken än, hur ska detta gå?


igår körde jag och joppa runt i bilen, köpte chips och körde helt vilse. vi trodde där ett tag att vi var påväg till pite? hahaha. sen trodde vi att vi hade kommit till en återvändsgränd så jag hoppade ut ur bilen och kommunicera "fram, stop, bak".. haha ja det var kul iallafall!

halsont x2142467

dagarna går fort när man inte orkar göra så mycket. har som sagt hur ont som helst i halsen...

i torsdags blev det längdskidor på morgonträningsen, det började bra men det gick utför sen haha. i fredags blev det teknikenshus med klassen för att prata om klimat grejer, vi fick även spela in vårat egna nyhetsprogram haha, jag och arish var nyhetschefer ;-)... jag och mabbe stannade även kvar och lekte en halvtimma tills bussen kom, oväntat?
på kvällen blev det lulebasket och mys med tjejerna och film.

idag har jag vaknat upp åtta av min hals, tack. johanna ringde vid elva och då var det dax att fara in till stan:-) och nu sitter vi här och lyssnar på den nybrända skivan vi gjort, hehehe.

det är inte varje dag man ser renar på stan!

hade som sagt nationella-skriv idag. det gick som det gick, fick även skrivkramp nästan direkt och det var sjukt jobbigt ska ni veta. haha. jag och några av mina vänner blev klara till lunch och for hem. jag kände mig inte alls pigg... jag somnade direkt när jag kom hem och vakade sedan upp till träningen med världens huvudvärk.

kollade på träningen tills jag fick nog, ont i huvudet och halsen ömmade. blö. måste träna imorgon. känns jävligt. aja, vi har iallafall längdskidor på morgonen, har inte åkt de på flera år så vi får se hur det kommer att gå! hehe :-)


april april din dumma sill....
nä har faktiskt inte lurat någon idag, men dagen har ju inte tagit slut än?
;-)

RSS 2.0