GOTT NYTT ÅR


heheh

sitter just nu hemma vid ny datan och fixar lite på den... idag har jag vart med fanny och johanna och hjälpt dom med solduschningen. sen gick jag själv till vanliga solariumet och sola. annars väntar jag på att gustav ska komma strax och ser lite hockey?
ja, jag ser på hockey. haha.

you can have whatever you like

lalallala
lilla

jao, vi är här och chillar hos fannyboy, jag och mabbe. vi rockar på här i hennes rum och det är bra grejer ;-)... annars så käkar vi chips och dricker julmust. haha, imorgon blir det att träna och sen se idol-kevin.

nu ska jag kila



27 december

hallo
just nu sitter jag i ericas lägenhet och stör amad medan han är fet-bakis.
hehheh
annars har jag hunnit vara på stan och leta en nyårs-dress till fanny och fixat lite med musiken :-) ikväll blir det att hänga med mallan brallan, ska gå och hjälpa mannen och gå upp ur sängen utan att han ramlar ihop...stackarn

hejdå


lite hit och dit






annandagjul

sitter just nu hos gustav efter en lång dag på stan. har hunnit köpa mig en ny jacka, några tshirts och ett par byxor. intalade mig själv att inte köpa något och bara spara... men det gick ju som det gick.

ska gå och vara lite social nu... hehh
peace

juldagen

då var julen över, det har varit helt mysigt och bra :-)
god mat, julklapparna och alla människor! hehh och kalle såklart! just nu sitter jag och ska strax fixa mig, vi ska fara till farmor och farfar och käka lite julmat och öppna mer klappar. sen blir det hem och där blir det mer... haha, fullt upp.

ikväll tänkte jag och mallan gå och tända ett ljus vid dig.
vi tänker på dig, alltid gumman. rip.


boden










merry x-mas

god jul med andra ord :-)

är hos morfar, eva och emma i boden nu och har nyss käkat lunch. just nu leker vi med systemkameran, hehhh medan de andra sitter och pratar/fikar... ska gå och göra dom sällskap strax. har även öppnat en julklapp på morgonen, ny digitalkamera, så det blir att ta massa bilder idag :-)

ikväll ska jag till pappa och maria och fira julen där också. imorgon blir det "jul" igen, ska till farfar och farmor, även min moster och kusinerna kommer till oss. så det är fullt upp nu under jul. men det är bara kul!

ha en mysig jul!


3 dagar kvar

hola, är hos jens nu efter ha gått ett tag på stan och letat efter julklappar, hittade bara till min mor och det kommer troligtvis vara den enda julklappen jag kommer köpa.

igår så var mallan, crill och jens hos mig medan jag var barnvakt, efter dom for hem så slocknade jag direkt i soffan, haha helt slut. vaknade upp idag då halv ett! au

ikväll blir det bio iallafall :-) byeebye


plusgrader

jao, jag och jullan har nyss käkat julbord... mätta och glada tjejer ;-)
annars så har vi haft ca20 min matte och snart väntas lika långt nk pass, sen är det bara hem. tänkte faktiskt baka då.. har inte talang i bakning precis. haha.
ikväll är det matcher på hälsans, byeebye



 

8dagar kvar

jao, själv tycker jag julfesten var mer lyckad än att det blev en choke
trevligt var det med mat och dans:-) kan inte lägga in några bilder från igår för min data är fortfarande paj men det kommer väl så småning om.

annars så har vi haft prov nyss som gick helt åt skogen, men det känns skönt att man kan säga att man har jullov nu. har inga prov eller läxor kvar nu! au, annars vi inväntar svenskan som ska börja snart

imorgon är det derby, bg mot stars och bg mot steelers!

julfest med bg

hola,
är väldans seg på att uppdatera nu när vi inte har någon funkade data hemma.
annars så ska vi göra hela vårat arbete på 2tim och sedan ha redovisning, så vi får väl se hur bra vi jobbar idag... vi ska försöka få ett mvg. (elleeer?) haha

 

annars så har vi den årliga julfesten med bg idag, och det är vi 2or som håller i det iår, vi får väl se om det bliren choke eller inte... men vi får väl hoppas på att det kommer bli en bra kväll :-) hehh

LUCIA

god morgon på er, har nyss vaknat här jag och fanny och ska käka frulle, vi ska ävenförsöka hinna med bussen dom går på ca en halvtimma... vi får se hur det blir med den :-) haha

annars så vare mys igår när vi såg idol, sen började det hetta till närvi körde lite dancemovs, hehh. aja, kevin vann iaf.. great! nu ska jag gå så vi inte blir mer stressade, match idag som sagt. byebye


santa lucia....

mys fredag

tjabba tjena
sitter här hos mallan och har högsta volym på musiken, snart börjar idol finalen som vi ska se här så snart droppar det väll in lite folk hit. själv har jag aldig var insatt i idol... men finalen måste man väl ändå se :-) imorgon ska v upp tidigt, ska se div2 matchen sen har vi match med div1 mot blackeberg. så det blir att vara på hälsans hela dagen imorgon. ska sjunga lite håkan nu, ska även hitta på nå hyss innan fanny hinner komma, hehe ha en bra fredag!


jag och pappa såg någon film i onsdags då en kille räddade livet på några..
pappa: hallå, får han bara en kram som tack?
inga cash? snåljävel...

det går framåt....

båda våra datorer har pajat, mmm hur lyckas man med det?

idag så har men ine gjort ett piss fast vi skulle varit så flitiga att jobba med samhälls. jag tog bussen vid 10, jullan missade den och malbas låg och sov. haha, bra team.
just nu sitter jag och jullan och ska börja jobba men tyvärr så har vi den sämsta datan någonsin och det finns inte det programet som vi behöver för att vi ska kunan plugga, det är så jävla lyckat. och allt ska vara klart till på måndag...

annars så ska vi till mallan ikväll, och imorgon blir det att vara hela dan på hälsans.
ciao

det kunde varit rätt

min data chokar som fan just nu. är väll tur det annars hade jag inte ens börjat plugga...
8dagar kvar är det kvar av skoldagarna, hur bra låter inte det? :-) fixade även på lite av presenterna vi ska ge på julfesten, smidigt och bra.. heehh.

annars så tänkte jag gå innan min bror upptäcker att jag sitter här och chillar. ska nog iväg och se dhw nu, puss

baka en pepparkaka

baket blev väll inte så lyckat... vi är ganska dåliga på att baka tror jag. pepparkake delar gick sönder och vissa blev brända eller så blev dom degiga, haha:-) men vi hade ganska mysigt ändå, vi tröttnade på all julmusik och stoppade på gamla godingar och dansade på istället. hehe.

annars så tänkte jag och mamsi fixa lite på min garderob och sedan hämta upp julgrejer i förrådet, så det har vart fullt upp idag för mig så har inte hunnit plugga något, fy

bg familia


ledig måndag

hehhh, vaknde lite innan ett idag av att mobilen ringde... hur länge skulle jag annars sovit?
har precis stoppat på hög musik och vi ska strax sätta igång och baka här hemma, annars så njuter jag av min lediga dag. måste nog plugga idag ändå... prov på onsdag i nk, gah.


och ett tack till min far som fyllde på min mobil igår! :-)

kallt, kallt och åter kallt

auuuu, vann med ca 40pinns idag mot iksu
hörde att vi hade förlorat alla matcher i stockholm också.. attans

efter matchen drog några till dagobert och käka och sedan iväg till gstad för att se bg spela. annars så kom jag hem nyss och ser på repris av dhw, annars ikväll vet jag inte var som händer.... ledig imorgon iallafall :-)


öppet hus

igår blev det torsk för plannja... efter så drog jag, fänny och malin till hemmakväll och hyrde film :-) au, ska inte säga nå om film valet men jag somnade iaf så det säger ganska mycket om hur bra den var, ait? hehh. nä men det var mys med te och massa prat.

vaknade på morgonen och hoppade på bussen till hälsans.
dax för gym, yippie... elleeer? au, vi var där ca 45 minuter och sedan gick vi runt och kollade. såg bilder från våran träning, sen fann jag en trasig drick-maskin som mata ut 10kronor, haha så jag och soffan fick lite pengar med oss hem.. annars så har vi hunnit gå på stan ett tag, köpte en mys-tröja och även igår köpte jag ett par jeans!

match imorgon, också :-) byeebye


fanny, vi klarar oss!

i said brr...

hur skönt var det imorse? vaknade vid nio och sedan fick jag skjuts till skolan... :-)
fast det var ganska så onödigt att komma hit, hade bara geografi och det var en tant pratade på om nå indaner som man inte fattade nå av... okej jag var i mina egna tankar under tiden.

nu är jag hungrig
puss


fenerbache /arish


lyckligt slut

...på min dag
svenska OCH engelska recensionen klar
kan ni förstå hur glad jag är just nu?


annars så har vi inte gjort ett piss i skolan idag, basket på morgonen, solat, idrott och sist träning. ohyes, imorgon är det fredag tack för det! så det är sovmorgon och sen slutar jag kl12 :-) träning och senare plannja.

igår somnade jag sent, började tyvärr se en film vid elva, prom night.
au, trött på morgonen kanske.... svar ja



julia
jag är på skoj humör idag
...nä jag skoja


magiskt, men tragiskt

nä, nu orkar jag inte mer.
får ta det sista imorgon


lyssnar på håkan just nu´
det får mig att tänka på den dagen vi var och såg han på pdol, längstfram... helt underbart. och sen kulturens hus i oktober, får rysningar nuu ;-) heheee, annars så är jag jävligt trött men ändå sugen på att slå på en film.

äh, skit i vad jag sa.... mamma ropar
"emmelie, det finns varm o'boy här"
tjao

slutet har just börjat


det går framåt!!!
har bara lite till på bokrec, tack... trodde det skulle ta hela natten. men, har kvar en recension i engelska till på fredag, men det blir att göra den imorgon.
vad vill dom med att ge oss så himla mycket inlämningar och sånt innan jul?

nä nu ska jag fortsätta med mitt flitiga pluggande
pyss

helt otroligt

jag och jullan pratade om våra inlämningar och allt efter morgon träningen, jag berättade även att jag drömde en hemsk dröm om allt plugg... att vi hade båda svenska och engelska bokrec till på fredag. 

såklart, så visar det sig att det är sant.
t.o.m. till på torsdag, dö

så min skoldag hade jag stressen med mig om svenska boken dom jag hade ca150 sidor kvar skulle vara utläst och ha klart en recension till på torsdag.... har läst sedan jag kom hem, läst och läst. har aldrig läst så mycket. Men jag har läst ut den nyss och är hur överlycklig som helst! ;-D heehhh


Just believe, don't look back


Taylor Swift - You're Not Sorry

första december
:-)

jag var verkligen trött imorse, det insåg jag när jag somnade på engelskan. som tur är hade vi bara matte kvar och sedan fick vi sluta, somnade i soffan kring tolv och vaknade halv tre, hur skönt som helst. tog bussen till träningen och nu sitter jag här och funderar på att ta en tidig kväll. skulle behövas, verkligen.

RSS 2.0